zondag 23 januari 2011

Rugtas


Heerlijk! Weer zo'n leuke, stoere rugtas gemaakt! Deze keer voor....................Floor! Dit meisje is vandaag jarig en mijn lieve man gaat daar nu gezellig heen om taartjes te eten. Aangezien er alleen maar snotjes uit mijn neus loopt en ik met 22 graden in huis nog steeds "klaag" over koud hebben....kruip ik weer onder de wol. Maar ik kon het niet laten om hier nog even over te bloggen!
Ik maak deze tassen nu steeds vaker en nu ging het zelfs (bijna) uit mijn hoofd. Hoefde niet meer te spieken. Kijk maar eens bij mijn andere creaties.......stoffen zakjes en tas en schooltas, allemaal hetzelfde recept. Er staat nog één op de bestelling, die is voor een jongen en die moet "ridders" hebben! Ook stoer!


Super bedankt voor jullie super lieve reacties op mijn vorige berichtje! Ik ben al flink aan het brainstormen over wat ik allemaal ga maken voor deze kleine spruit. Helaas heeft deze verkoudheid mij aan het huis gekluisterd dit weekend, dus nog geen leuke stoffies.

Allemaal fijne week en tot blogs!

Lieve groet, Kris

6 opmerkingen:

 1. Ten eerste; van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!!! wat heerlijk lijkt me dat, geniet ervan!! en natuurlijk ben ook ik erg benieuwd wat je nu allemaal voor mooie spulletjes gaat maken.
  Deze rugzak is ook weer zeer geslaagd. Erg leuk hoor!
  Als je nog op zoek bent naar leuke stofjes kan je eventueel meedoen aan mijn give away. Kijk maar op mijn Handige An blog als het je wat lijjkt.
  Ik ben benieuwd naar je 'ridder'tas.
  Veel beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie tas, en ik kijk ook uit naar de riddertas.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd leuk zo een rugzakje. En na wat uitzieken dromen van zelfgemaakte mutskes, slaapzakjes, knuffels(maak ik dan weer supergraag), labeldoekjes, wieghangers, mobielen, papa-chirt, .... O wat een leuke denkpiste, voelt ge u al beter worden ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Kris,
  Ik hoop dat je je ondertussen alweer wat beter voelt, anders zal ik toch snel wat zon en warmte die kant op moeten sturen. Leuke rugtas heb je gemaakt!!!
  Groetjes Monique
  Ps. ik baal ervan dat het volgen van mijn blog zo lastig is en ik hoop er in de nabije toekomst wat op te kunnen vinden. Ik hoop dat je tot die tijd gewoon nog ff blijft langskomen op mijn blogje. Thanks ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Super bedankt voor je reactie!!!!

Related Posts with Thumbnails