dinsdag 23 november 2010

Genoeg inspiratie

Wat een inspiratie had ik weer vandaag! Als eerste natuurlijk met mijn lieve kindjes in de klas. Die het zo spannend vonden dat ze hun schoen mochten zetten vandaag op school! Ben benieuwd of Piet ons schooltje heeft gevonden?

En toen ik thuis kwam.....lag het geweldige pakket van Ingthings!
Wauw! Ik was gewoon sprakeloos! Super bedankt Ing! Ik vind het helemaal geweldig.
Kijk maar hieronder.

Een prachtig handwerkboek, mooie linten, mooie sterren, heel veel mooie knopen en mooi garen.
In het prachtige handwerkboek staan mooie beschrijvingen van knuffelbeestjes in. Nu heb ik straks natuurlijk wat stof over voor het boxkleed dus dan kan ik hier genoeg inspiratie uithalen.


Kijk eens wat een lief biggetje.
Ook heb ik afgelopen weekend met manlief weer een koopje gedaan! We hadden namelijk altijd nog 4 eetkamerstoelen van oma staan en 2 stoeltjes van mijn studententijd. Nu was er laatst één oma-stoel kapot gegaan. Helaas....nu zijn we op zoek gegaan naar weer zoiets. En warempel via Marktplaats in de Kringloopwinkel bij ons in de buurt stonden deze 4 leuke retro stoelen. Strakjes weer kerstvakantie, dus dan komt er een nieuw lapje stof op! Mooi houtwerk hè! En ze zitten heerlijk! Super zo'n opknappertje, 4 stoelen voor 125 euries. Kijk! Komt weer mooi uit!

Daag daag!

Lieve groet,

3 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een mooie stoelen! Lang leve de kringloop!
  Enne ik vind het knap hoor hoe die juffen de kindjes in bedwang houden tijdens de Sinterklaas drukte! Petje af! (zou Piet ook wat in de schoen van de juf gedaan hebben????)
  groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoihoi!
  Allereerst bedankt voor je lieve comment op mijn blog. Je vroeg me om het patroon van het olifantje. Die heb ik wel maar er zit een hele grote maar aan. Ik zit namelijk tot januari nog in Brisbane en het patroontje ligt in Melbourne. Ik weet niet of je nog zolang kan wachten? Zo niet, je kan het ook online kopen als je zoekt onder 'melly&me, phoebe elephant'.
  Verder moet ik ff kwijt dat ik je stoelen helemaal geweldig vindt!!! Is het Fler design? Ik ben al een tijdje op zoek naar 1 of 2 vintage fatieuls in deze stijl, maar wel betaalbaar ;(. En het gaat me daarbij inderdaad om dat houtwerk!!! Supermooi.
  En ik lees net dat je naar de Cook Island bent geweest. Die staan bovenaan mijn verlanglijst. Lijkt me zo geweldig. Anyway, ik ga je volgen.
  Fijn weekend. Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi,

  Wat leuk dat je gereageerd hebt op mijn blog.
  Die olifant heb ik al eens gedownload bij farbenmix, volgens mij was het een gratis e-book. Moet je maar eens even googlen.

  Groetjes Angela

  BeantwoordenVerwijderen

Super bedankt voor je reactie!!!!

Related Posts with Thumbnails