donderdag 28 oktober 2010

Zwarte Pieten cadeautjes broek

Heerlijk uitgerust in Denemarken! Mijn lieve man had dit geboekt zonder dat ik dit wist! Wat een top verrassing! Heerlijk uitgerust op het eiland Romo. Kent iemand dat? Eén van de Waddeneilanden.

Toch heb ik in de tussentijd niet stil gezeten...want op 18 november komt de Goedheiligman in ons mooie dorpje aan. En nu had de welkomscommissie bedacht dat Zwarte Piet aan het eind van het middagprogramma een cadeautjes-broek aantrekt (dus over zijn eigen kleren) en in de grote zakken zitten dan allemaal kleine cadeautjes! Of ik mee wilde helpen met het maken....tuurlijk! En zie hier het resultaat!

Ik vind het zelf wel een geinige broek geworden. Uiteindelijk komt er nog een stuk electriciteitsdraad door de zoom heen zodat de broek wat omhoog staat. (Is niet te zien op de foto)

Ben benieuwd hoe het Pietje de 18e erbij gaat lopen. Ik kijk wel even of ik nog een foto er van kan maken. Want ik moet ze 's morgens ook helpen met het bijwerken van de roet op hun gezichtjes!


Nu van het weekend lekker druk bezig met het vieren van mijn verjaardag! Ben nu helemaal uitgerust dus dat komt wel goed! Lekker genieten!1 opmerking:

  1. Oh heel grappig! Hopelijk komt die Piet ook bij ons met zijn broek vol cadeautjes!
    Fijn weekend!
    groetjes Cindy

    BeantwoordenVerwijderen

Super bedankt voor je reactie!!!!

Related Posts with Thumbnails